2010. június 27., vasárnap

Üzenet az univerzumnak - A FÉRFI, AKI KELL NEKEM

Régóta érik bennem az elhatározás, hát akkor a tettek mezejére lépek. Megírom ezt a bizonyos üzenetemet az univerzumnak, hadd váljon valóra. A FÉRFI, AKI KELL NEKEM, AKIRE VÁGYOM!
Alapszabály, hogy csak pozitívumokat szabad írni, semmilyen negatív tulajdonságot nem lehet lefirkantani. Hát akkor nosza.
Külsőleg:
A PASI legyen ízig-vérig férfi, akire, ha csak ránézek, megremegnek a lábaim, mert férfias, jóképű, magas, sportosan elegáns, de legalább is jól öltözött, igényes, ápolt. A tekintete átható, a szemeiben el tudok veszni. Erős a karja, amely ha átölel, beleborzongok és megnyugszom, mert tudom, lehet akár világvége, ő akkor is megvéd.
Belsőleg:
Mindenekelőtt határozott, céltudatos, kiegyensúlyozott, nyugodt jellem. Akire bármikor támaszkodhatok, akiben megbízhatok, és aki megbízik bennem. Őszinte és nyílt szívű, barátságos és türelmes. Aki megmosolyogtat még akkor is, ha eltörik a mécses, aki odafigyel rám és az érzéseimre, aki a tenyerén hordoz és nagyon szeret, aki tettre kész és felnőttként viselkedik és gondolkodik. Szereti az életet, pozitívan áll hozzá a világhoz, életerős, jó a probléma megoldó képessége. Szereti a gyerekeket, családot szeretne alapítani. Jól kijön a szüleimmel és a barátaimmal, szeret utazni, jól szituált (biztos állás és jó fizetés), okos és önzetlen, gyakorlatias. Ha hibázik tud bocsánatot kérni és meg tud bocsájtani. Előzékeny és udvarias, családcentrikus, szellemes, talpra esett és érett. Legyen nálam idősebb. Fontos, hogy felnézhessek, és büszke lehessek rá. Legyen azért romantikus, felelősségteljes, és h alehet, hasonló nézeteket és elveket valljon, mint én. Előre látó és udvarias, önálló és függelten a családjától,
A szex. Igen, ez is egy fontos momentum, ha már az univerzumnak küldöm az üzenetem. A méret normál vagy nagyobb :), a gyakoriság intenzív, beállítottság heteroszexuális. És nagyon szenvedélyes! :)

Hát ez az én üzenetem az univerzumnak. Csak remélni tudom, hogy létezik ilyen férfi a világon. :)

Nincsenek megjegyzések: